2006/12/10

Nyílvános megkövetés és újabb VéBé adalékok ezúttal kifejezetten Vének

Nos, Bé ezúton, nyílvános fórumon bocsánatot kér Bétől, amiért őt basztatta és lefitymáló hangvételben "blogon valló hős szerelmesnek" titulálta. Továbbá, hogy a nyáladzás szót is használta. Bé kedvesen és igazán jó fej módon reagált.

Vé megkereste Bét és találkozót kért. Beszélgettek. Jót. És akkor Vé korrekciót kért a régebbi bejegyzéshez. Ezt pedig Bé készségesen meg is teszi lejjebb. Továbbá Vé újabb keletű információkkal szolgált önmaga és eN szerepét illetően a történeteben, így nyílván ez is helyet kap, szintén lentebb. Bé ugyan azt mondja, hogy szarni eN-re, mert az égvilágon semmit nem jelentett a történetek szempontjából.
Nos, ez igaz, de mit csináljon Bé, ha úgy érzi magát e történet kapcsán, mint amikor Uri a 300. oldal környékén belép Jehuda mester házába Júdeában egy kisfaluban és meglátja Jehuda mester feleségét a sarokban varrogatni, aki mélységes gyűlölettel tekint fel rá, majd a másik sarokban az öreg, hasas Jehuda mestert hátán feküdni, akin Uri törékeny szerelme lovagol sikongatva.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal