2006/11/23

Bék és Vék és VéBék

Bé és Bé szerették egymást. Talán szerelmesek is voltak egy kicsit, egy rövid ideig, de azért még szeretik egymást, talán azt is mondthatjuk, nagyon. Szóval szerelmeses történet fűzte őket össze, csak nem azzal az agyameldobom szerelemmel.

Bé pár hónapja szerelmes lett Vé-be, agyáteldobta. Vé is belé 1 hétre, de aztán mégsem, mert Vé kötődik még eM-hez, meg Vé szerelmes lett Vé-be. De ezutóbbi Vé is kötődött még valakihez, így ... Talán Vé ontológiája, hogy a hozzáfűződő szerelmek mennyire hatnak ki egy-egy párkapcsolatra. Amiknek szét kell menniük, szétmennek, amelyeknek meg kell maradni, megerősödnek. Bizonyára nem könnyű "létesszencia" vagy mi "femme fatale"-nak lenni, bár nem úgy tűnik, hogy bármi nehézséget okozna ez.

Bé is azt hitte szerelmes lett Vé-be 1 hétre, aztán mégsem, mert Bé még kötődik Bé-hez és egyébként sem. Vé viszont szerelmes lett Bé-be, Bé szerint. Vé szerint nem úgy van az, inkább szerelmes lett volna, ha Bé is megerősíti ebben.

eN, egy klasszikus, ám fájdalmas mellékszállként megkörnyékezte Vé-t, de visszautasította Bé miatt. Nos, kiderült, hogy ez így nem igaz. Nem utasította vissza. eN Bét is megkörnyékezte, Bé sem utasította vissza sem Bé, sem Vé miatt, hanem hazavitte megdugni, (állítólag nem dugta meg, de eN leszopta volna szívesen, vagy le is szopta). Hát igen, most már nem kell, hogy illuziókban ringassuk magunkat senkivel kapcsolatban. eN továbbá Bé-t is megkörnyékezte, de Bé-nél nem rúgott labdába, mert egyrészt nem nagyon vette észre a megkörnyékezést, továbbá az egyneműség kérdése kapcsán sem, no meg Bé még mindig kötődött Béhez és amúgy sem, pláne, hogy már csak egy ordenáré vérszívó kis mindenlében kanál végbéllényként tudott rá gondolni. eN annyira belepörgött a Bé megszerzésére irányuló izgalmas kihívásba, hogy versenyezni akart Vével, kiszerzi meg előbb, amibe bele is fogott és pióca módon rászívta magát Bé életére.

Bé - a blogja alapján - még mindig azzal küzd magában, hogy jaj, Bé, jaj, Vé, ... Ajvé! Córesz.

Béék már csak homályos alakokat látnak, egy béna váza visszatükröződő torz képében, bemozdult fotókon egy fülledt levegőjű arab kávéházban vagy a természetben, netán szellemeket egy halloweeni forgatagban.

Béék azt hiszem szeretnek szenvedni, de nagyon. Bé melankólikusan, költőien és machistán, Bé inkább szomorkásan könnyezve, de néha úripicsán, viktimizálva magát.

Bék és Vék (legalábbis az egyik Vé, a másiknak úrikisasszony dolga van) gyilkoják ki magukból az egymáshoz fűzödő történeteiket, miközben azok már végtelen történetekké alakultak. Jönnek az álmok és az jó, az a feldolgozás.

Kár, hogy Vé-nek nem tetszene Vé.

Nos, akkor számoljuk ki a valószínűségét annak, hogy… vagy írjuk fel e szöveges feladvány képletét, vagy húzzunk vektorokat és rajzoljunk koordinátarendszert…Sok sikert a megoldáshoz és a 2010-es VéBé-hez (ezt Bé-től loptam)!

Kicsi ez a város, nem bírom ezt a belterjességet, amikor egymás pinájában turkálunk és egymás faszát szopjuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal