2007/02/20

A virtualitás és a szív

Eddig nem értettem, de most már látom, hogy hogyan is működik ez.

Bejelentkezik az egyik, mondjuk skype-on vagy emailben: Hogy vagy csillagom? És a szíve megdobban, válaszol, még ha röviden is, beszélgetnek. Kacarászik, humorizál, jó fajtát. Valami izzik. Egy találkozó? Talán ma összejön. (Már három hete nem jön össze.) Ma sem jön össze. És ő vár.

Bejelentkezik a másik: Nagyon szívesen látnálak már. Leveleznek. Nem tudom mikor, de valamikor jövök Budapestre. Őszintén, mélyen írnak egymásnak. Külön kiváltság lenne téged látni. (Már hónapok óta nem találkoztak.) Valami izzik. És ő vár.

Bejelentkezik a harmadik: Te is még a munkában? Én itthon írok. Éppen szendvicset csinálok magamnak. Lesz akkor találkozó márciusban a kutatásról? Bensőségesen értekeznek és arról ábrándoznak, hogy mégis csak le kellett volna akkor feküdni. Várom már, hogy ott találkozzunk. (2 hónap telik el addig.) Valami izzik. És ő vár.

Bejelentkezik megint az egyik: Zenéket küld. Egyik szövege egy bizonyos latin nyelven: Felejstd el, ha nem Szeret, Fejeltsd el, ha nem akar téged, Ne sírj többet, ne szenvedj így, Mert én végtelen szerelmet adhatok, Ő nem akar téged, Sírásig kínoz, Ne sírj többet, gyere ide hozzám, Gyere, ne sírj, ne bánkódj, Ne sírj többet, kedvesem. Természetesek, no para. Sorry, csöngettek, csókocskák, kilép. Valami izzik. És ő vár.

Persze ezek a virtuállatkák mind házasok vagy párkapcsolatban élők. Legalább olyan béna ez az egész, mint amikor azt mondják, hogy te vagy az életem párja, téged vennélek el feleségül, de most másba vagyok szerelmes. Hát ez egy nagyon vicces és szánalmas mondat, de legalább mindenki tudja.

6 megjegyzés:

Blogger pb írta...

Csillog-fenylik a szemed!!!

19:58  
Blogger LIÁNINDA írta...

Hát látod? Pedig még csak webcam sincs...

20:10  
Blogger LIÁNINDA írta...

Na de hát nem szörnyű ez? De akkor feltenném azt a banális és egyáltalán nem hablelkű kérdést, hogy akkor hogyan keverednek konkrét szexuális "intercorse"-ba az emberek és nem csak ilyen lelkivirtuálba? Engem legalábbis most ez érdekel.

22:13  
Blogger pb írta...

Ezt a filmet ajanlanam.

12:22  
Blogger enlennek írta...

Nézd, Lián, velem pillanatnyilag szkájpon se akar se senki dugni, neked ellenben egyszerre három virtuális szeretőd is van...

01:59  
Blogger LIÁNINDA írta...

Ki mondta, hogy rólam van szó?! :)
Na, és akkor most örülök. És persze nem is csak a szexről beszélünk itten, hanem simogatásokról, szagokról, mereven egymás szemébe nézéséről, stb.
Ha akarod, írok neked szép mondatokat,legalább ilyeneket, mint a poszton vagy ahogy pb is írta nekem látod...Na, szóval:
Magas, sudár alakod és reneszánsz porcelán arcod, csöndes mosolyod szívesen látnám már nagyon.

12:59  

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal